BLOGS

De plek waar we de nieuwste inzichten delen. In dit digitale tijdperk waarin technologie de norm is geworden, geloven we sterk in de kracht van menselijke contacten en de impact die ze hebben op de zakenwereld. Hier vind je inspirerende verhalen, praktische tips en diepgaande analyses die je zullen helpen uit te blinken in sales en marketing. Tegelijkertijd zet je een digitale transformatie in gang waarbij mensen op de eerste plaats komen.

Laten we dus samen in de wereld van blogs duiken en ontdekken hoe we zowel onze zakelijke als menselijke doelen kunnen bereiken.

Laatste berichten

Smarketing, de strategische samenwerking tussen sales en marketing, verhoogt klanttevredenheid en omzet door efficiëntere processen en betere besluitvorming. Voor een succesvolle implementatie moeten bedrijven gezamenlijke doelen stellen, processen en technologie afstemmen, een ideaal klantprofiel opstellen, open communicatie bevorderen, en investeren in continue training en ontwikkeling.
Het samenstellen van een effectief marketingteam vereist een mix van creativiteit, datageletterdheid, digitale vaardigheden, en sterke communicatie. De juiste teamsamenstelling leidt tot duurzame groei door innovatieve oplossingen en effectieve samenwerking. Markies biedt ondersteuning bij het vinden en ontwikkelen van talent om je marketingstrategie te optimaliseren en competitief te blijven.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe content?

Spam?! Doen we niet aan! 
Meld je vandaag nog aan voor onze inspirerende content:

Scroll naar boven