Over Ons

Ons verhaal
"why"

Onze
Missie

We geloven erin dat elke hard werkende ondernemer een structureel groeiend bedrijf verdient.

onze pijlers

Verbeter uw verkoopresultaten met onze strategische benaderingen, gebaseerd op data-analyse en marktonderzoek. Ontdek hoe u uw winstmarges kunt verhogen.

Verander uw bedrijfsprocessen met onze geavanceerde technologische oplossingen, waardoor u wendbaarder en competitiever wordt. Ontdek hoe digitale transformatie uw bedrijf kan hervormen.

Bereik uw doelgroep effectiever en efficiënter met onze innovatieve en doelgerichte marketingoplossingen. Leer hoe u uw merk naar een hoger niveau kunt tillen.

Versterk uw team en bedrijfscultuur met onze op mensen gerichte oplossingen. Leer hoe u een omgeving kunt creëren die prestaties en groei bevordert.

onze
Visie

Markies Consulting is een boutique agency dat groei centraal zet. Samen met jouw team laten we jouw bedrijf groeien van binnenuit. Geen wollige woorden, maar daden!

Het team

Hans
Smellinckx

Co-founder

.

Hans is al meer dan 20 jaar actief als strateeg, waar hij bedrijfstransformaties van binnenuit realiseerde voor onder meer de volgende grote namen: RHI Inc, Bisnode, Selligent, Neckermann, Coca-cola, Agilitas Group, Ikea en vele andere spelers. Ook is hij actief in de start-up scene als mentor bij de accelerator Birdhouse.

KURT GHIJSBRECHT

Co-founder

.

Kurt is een echt ‘mensenmens’. Hij houdt van samenwerken, mensen helpen, beter maken, begeleiden en is daarnaast enorm klantgericht. Na meer dan 20 jaar in verschillende executive marketing & sales rollen, combineert hij nu de menselijke, emotionele aspecten met een ijzersterke resultaatgerichte mindset als het gaat om sales & marketing cijfers.

ROELAND DE MEULEMEESTER

co-Founder

.

Roeland houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met (online) strategie, digitalisering, content en online marketing in verschillende rollen en verantwoordelijkheden. De laatste 7 jaar was hij general manager van IBIS communications, een content marketing bureau rond Brussel.

NELE
VERMEIRE

STRATEGY ARCHITECT

.

Nele Vermeire heeft 15 jaar ervaring in Communicatie, social media en Event management. Ze werkte voor sterke merken zoals Neckermann, Panasonic en de stad Brugge, ondermeer voor hun internationaal bekende events Kookeet en de Triënnale.

LEX
WYNDAELE

GROWTH MARKETEER

.

Lex is een ervaren professional op het gebied van communicatie en marketing. Met zijn 5 jaar ervaring in de sociale sector en zijn huidige job bij Markies, beschikt hij over een unieke combinatie van vaardigheden en inzichten die hij graag inzet om uw bedrijf te laten groeien. Mensgerichtheid staat dan ook op 1 bij Lex. Hij heeft een scherp oog voor detail en is altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren en resultaten te optimaliseren.

Elke Ardies

Elke
Ardies

Growth marketeer

.

Zelfstandig, georganiseerd en leergierig. Een hands-on aanpak en een can do-mentaliteit.

Cara
Jacobs

Communication expert

.

Cara is onlangs afgestudeerd als Digital Marketeer. Met haar frisse blik komt ze het Markies team versterken. Het proeven van de verschillende digitale aspecten is iets waar ze blij van wordt.

Scroll naar boven