Over Ons

Ons verhaal
"why"

Onze
Missie

We geloven dat elke ondernemer een structureel groeiend bedrijf verdient.

onze pijlers

Verbeter je verkoopresultaten met onze strategische benaderingen, gebaseerd op data-analyse en marktonderzoek. Ontdek hoe je je winstmarges kunt verhogen.

Verander je bedrijfsprocessen met onze geavanceerde technologische oplossingen, waardoor je wendbaarder en competitiever wordt. Ontdek hoe digitale transformatie je bedrijf kan hervormen.

Zet je klant echt centraal en bereik je doelgroep effectiever en efficiënter met onze innovatieve en doelgerichte marketingoplossingen. Leer hoe je je merk naar een hoger niveau kunt tillen.

Versterk je team en bedrijfscultuur met onze op mensen gerichte oplossingen. Leer hoe je een omgeving kunt creëren die prestaties en groei bevordert.

onze
Visie

Markies Consulting is een growth agency dat groei centraal zet. Samen met je team laten we jouw bedrijf groeien van binnenuit. Geen wollige woorden, maar daden!

 

Het team

Hans
Smellinckx

Co-founder

.

Hans is al meer dan 20 jaar actief als strateeg, waar hij bedrijfstransformaties van binnenuit realiseerde voor onder meer de volgende grote namen: RHI Inc, Bisnode, Selligent, Neckermann, Coca-cola, Agilitas Group, Ikea en vele andere spelers. Ook is hij actief in de start-up scene als mentor bij de accelerator Birdhouse.

KURT GHIJSBRECHT

Co-founder

.

Kurt is een echt ‘mensenmens’. Hij houdt van samenwerken, mensen helpen, beter maken, begeleiden en is daarnaast enorm klantgericht. Na meer dan 20 jaar in verschillende executive marketing & sales rollen, combineert hij nu de menselijke, emotionele aspecten met een ijzersterke resultaatgerichte mindset als het gaat om sales & marketing cijfers.

ROELAND DE MEULEMEESTER

co-Founder

.

Roeland houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met strategie, digitalisering, content en online marketing in verschillende rollen en verantwoordelijkheden. De laatste 7 jaar was hij general manager van IBIS communications, een content marketing bureau rond Brussel.

NELE
VERMEIRE

STRATEGY ARCHITECT

.

Nele Vermeire heeft 15 jaar ervaring in Communicatie, social media en Event management. Ze werkte voor sterke merken zoals Neckermann, Panasonic en de stad Brugge, ondermeer voor hun internationaal bekende events Kookeet en de Triënnale.

Steve Tack

Steve Tack

Accounting

.

Elke Ardies

Elke
Ardies

Growth marketeer

.

Zelfstandig, georganiseerd en leergierig. Een hands-on aanpak en een can do-mentaliteit.

Cara
Jacobs

Communication expert

.

Cara is onlangs afgestudeerd als Digital Marketeer. Met haar frisse blik komt ze het Markies team versterken. Het proeven van de verschillende digitale aspecten is iets waar ze blij van wordt.

Klaas Victor

KLAAS
VICTOR

STRATEGY ARCHITECT

.

De pragmatische en resultaatgerichte aanpak van Markies spreekt me enorm aan. Met ervaring in digitale marketing en automatisering, ben ik enthousiast om bedrijven te helpen hun systemen te verbeteren. Het is een plezier om samen met het getalenteerd team van Markies nog meer succesverhalen te creëren.

KATRIEN
CORLUY

STRATEGY ARCHITECT

.

Katrien brengt meer dan 20 jaar ervaring mee in Marketing, Communicatie en Sales functies in diverse sectoren, waaronder de bankwereld (AXA), marktonderzoek (GfK) en loyalty en premium promoties agentschappen. Ze is sterk overtuigd van het belang van gegevensanalyse, aangevuld met ervaring en intuïtie, om teamprestaties te verbeteren en optimaliseren. Ze is optimistisch, positief ingesteld en straalt energie uit. Ze gelooft dat door de klant centraal te stellen, actief te luisteren en te helpen bij het verwezenlijken van hún doelen, het vervullen van hún behoeftes, en het waarmaken van hún dromen, je echt in verbinding staat met de klant en samen successen bereikt.

Lore van Nerum

Lore Van Nerum

Strategy Architect

.

Lore is een pas afgestuurde master, met een neus voor strategie en business transformaties. Haar sterke academische basis en frisse kijk op het bestaande KMO landschap maken haar een perfecte sparring partner voor verandering.

NEW - coming soon

Strategy Architect

September 2024

Scroll naar boven