BLOGS

De plek waar we de nieuwste inzichten delen. In dit digitale tijdperk waarin technologie de norm is geworden, geloven we sterk in de kracht van menselijke contacten en de impact die ze hebben op de zakenwereld. Hier vind je inspirerende verhalen, praktische tips en diepgaande analyses die je zullen helpen uit te blinken in sales en marketing. Tegelijkertijd zet je een digitale transformatie in gang waarbij mensen op de eerste plaats komen.

Laten we dus samen in de wereld van blogs duiken en ontdekken hoe we zowel onze zakelijke als menselijke doelen kunnen bereiken.

Blog berichten Markies

Laatste berichten

Strategisch denken is cruciaal voor leiderschap en vereist een duidelijke focus om effectief te zijn. Hoewel organisatorische obstakels soms in de weg staan, zijn het vaak persoonlijke beperkingen en gedragingen die de grootste uitdagingen vormen. Hier zijn zes manieren om strategie en focus te integreren in je dagelijkse werkpraktijken als leider.
Ontdek hoe persoonlijkheidstypen in verkoopgesprekken een cruciale rol spelen. Lees onze strategieën om het Insights Discovery-model en Lumina Spark-model effectief te integreren. Leer hoe je je communicatie aanpast aan verschillende klanttypen – Koel Blauw, Aards Groen, Stralend Geel en Vurig Rood. Verbeter je verkoopstrategie en bouw vertrouwen op om succesvolle deals af te sluiten. Klaar om jouw bedrijf een boost te geven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe content?

Spam?! Doen we niet aan! 
Meld je vandaag nog aan voor onze inspirerende content:

Scroll naar boven